top of page
Josefin Wall, psykolog
Svalan står för frihet, i kropp & sinne

Somapsykologen är jag, Josefin!

Det roligaste med mitt jobb tycker jag är att det är så kreativt, jag får verkligen klura & hitta unika lösningar för varje människa jag möter. Psykolog har jag varit i snart ett decennium.

Mitt hjärta slår extra hårt för högpresterande ledare, atleter & vardagskrigare. Det finns en lång historia kring varför det blev så, den historien delar jag också ibland.

I mitt liv har jag rest & flyttat väldigt mycket; jag har bott på en pytteliten ö söder om Lofoten, i Barcelona för att vara på stränder & festa, i London på en framgångsrik psykiatrisk mottagning och länge i Jämtlands friluftsliv. Jag säger att jag är Jämtlandspatriot, men egentligen är jag en vanlig Stockholmstjej.

Det jag äger mest av är böcker, det återspeglar nog min kunskapstörst. Jag samlar också på snäckor, älskar marklyft & jazzbarer och så har precis byggt klart min äventyrsgarderob (en garderob för alla äventyrsprylar, såklart).

"I think everything in life is art. What you do. How you dress. The way you love someone, and how you talk. Your smile and your personality. What you believe in, and all your dreams. The way you drink your tea. How you decorate your home. Or party. Your grocery list. The food you make. How your writing looks. And the way you feel. Life is art."

- Helena Bonham Carter

Svalan står för frihet, i kropp & sinne
bottom of page