top of page

Hejdå Bastugatan! Nya (digitala) tider på mottagningen.

Igår var min sista dag på Bastugatans psykologmottagning, som jag har varit en del av senaste två åren. Det var vemodigt & lite sorgligt att kasta in nycklarna genom brevlådan men känns helt som rätt beslut. Solen sken & på lunchen satt jag på lilla innergården på södermalm. Drack som vanligt mitt kaffe på Kaffebar på Bysistorget & den här årstiden är körsbärsträden fantastiskt vackra.


Min livsstil passar inte att ha en fast mottagning, eftersom jag så ofta reser, utbildar och arbetar på annan ort. Det innebär inte att jag kommer att sluta med terapi! Tvärtom. Jag kommer fortsätta att ha en psykologmottagning, men den kommer mer och mer gå över till digital för att det ska kunna finnas en kontinuitet & matcha min livsstil. Min ambition är att det ska bli enklare för både dig och mig.


Det digitala blev väl stort under pandemin, jag ska erkänna att jag var kritisk till terapi online till en början. Men med tiden har min inställning förändrats. När vi båda är på en lugn plats utan distraktioner upplever jag att det fungerar lika bra som terapi IRL. Det är också många som efterfrågar digital terapi, som upplever att det passar deras livspussel bättre och som också ger de möjlighet att vara på en trygg plats för att ta hand om sig själv före och efter.


Mina samtal brukar ske via mitt journalsystem Kaddio, det är ett säkert videosamtal där vi både loggar in med BankID och är enkelt. Du kan enkelt boka tid själv i min kalender. Så glad över att den nya digitala möjligheten finns! Och just det, jag kommer i maj att vara på kontor, i ett palats i Gamla stan! Bokar du en tid i maj kan vi träffas där!0 kommentarer

Comentarios


bottom of page