top of page

Självutveckling: Klara visioner mot din fulla potential

Sätta mål och bryta ner målen i mindre steg är inte bara ett verktyg, det är också DET som är den konkreta vägen mot förändring i självutveckling. Sätta upp mål och drömma om framtiden ger klarhet, riktning och blir liksom en karta mot att nå det livet du vill leva.


När jag pratar om mål vill jag inte bara att det ska vara vaga idéer om vad du skulle vilja uppnå. Det behöver vara glasklart och verkligen gå att visualisera.


En tydlig vision för dina mål ger fokus och är som en väl kalibrerad kompass, det kan visa riktningen även när du vacklar eller har motgångar. Det gör att du vet vad som är viktigt och var du ska rikta din energi. Klara visioner motiverar och inspirerar dig att fortsätta, vilket blir som en liten motor på dina drömmar.


Skriv ner dina mål, var tydlig och detaljerad i vad det är du vill uppnå. Gör en plan för vilka steg du behöver ta för att närma dig målet, alltså bryt ner det stora målet i flera mindre steg som är enklare. Se över dina mål regelbundet, justera och notera hur du stegvis närmar dig dem. Närmar dig din fulla potential!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page