top of page

Terapi

Jag finns redo att hjälpa dig genomföra de förändringar som behövs för att du ska må bra i både kropp och själ ~det är mitt jobb & det är vad jag älskar. Det är viktigt för mig med kvalitet & därför jobbar jag bara med några få klienter i taget.

Samtal med mig sker främst digitalt, min erfarenhet är att det fungerar väldigt bra när vi båda befinner oss på lugna & trygga platser. 

Josefin Wall, psykolog

Du behöver inte välja ~ det går att få både balans & välmående OCH ett framgångsrikt liv & karriär.

Svalan står för frihet, i kropp & sinne

Samtalsbehandling med mig innebär att vi båda två går in i en process. Du behöver vara beredd att lägga tid & energi, inga ursäkter för nu är det ditt liv det handlar om! Vi gör det tillsammans!

 

Priset är 1600 per samtal, det är momsfritt. (Ibland kan arbetsgivare vara villiga att betala för samtalsbehandling). Min erfarenhet är att det behövs mellan fem till åtta samtal för att skapa en förändring som är hållbar över tid.

 

Oftast så ses vi lite mer intensivt till en början, sen när du har fått styrfart i livet glesar vi ut samtalen.

Jaaa, tack!! Så redo. 

Leta efter en psykolog är en väldigt sårbar process. Jag har full förståelse för att det är svårt att veta om du är för mig & jag är rätt för dig! Börja med att skriva upp dig på mitt nyhetsbrev, där kan du få en känsla kring vem jag är och vad jag kan erbjuda! Skulle vi påbörja en kontakt & sen uppleva att det inte blev rätt, kan jag hjälpa med att rekommendera dig vidare.

I mitt nyhetsbrev delar jag strategier & tankar kring psykisk, fysisk & emotionell hälsa. Det kostar ingenting & är fullt av igenkänning, humor & enkla råd.

Tack! Jag ser fram emot att höras mer!

Svalan står för frihet, i kropp & sinne
bottom of page